Кошмарът, който изживяха стотици клиенти в мол „Сердика“ покрай провесеното от перилата дете, станал заради покупка от „Технополис“. Това разкриха пред ПИК от персонала на мола.

В сряда следобед млада жена провеси детето си от перилата на последния етаж на мола близо пет минути. Първоначално се смяташе, че родителката е предприела отчаяната стъпка, защото се скарала с мъжа си на интимна основа. Повод за екшъна между двамата обаче била дефектна стока, купена от родителите в „Технополис“. Те пробвали да я върнат с касова бележка, но продавачите отказали.

Тогава бащата призовал половинката си да си ходят без да правят панаири. Тя обаче се афектирала – и срещу него, и срещу „Технополис“.

След нежеланието на служителите на „Технополис“ да изплатят обратно сумата на жената, тя без много да се замисли грабнала рожбата си и се заканила, че ще я хвърли.

„Имам две деца, ще остана без едното“, крещяла тя към мъжа си и към персонала на магазина.

За щастие майката не посегнала на детенцето си, което едва ли ще се опомни скоро от преживения ужас.

Началникът на СДВР Ивайло Спиридонов обеща, че лично ще провери този случай. Засега от мол „Сердика“ все още не са отговорили на въпросите, които медията ни им постави писмено във връзка с инцидента.

източник: pik.bg

Leave a Comment