Певицата на Слави, Цветелина Грахич се оказа голяма палавница на плажа, където се развихри в компанията на гореща красавица, видя зоркото око на Kliuki.ws. Феновете и почитателите на поп певицата луднаха по неприличните фотоси на Грахич, която не забрави да пусне последни снимки от морето.

Ето какви ги върши разкрепостената босненка Цветелина Грахич на плажа, и то пред очите на всички минувачи. Дивата красавица реши да покаже на всички колко гореща и палава може да бъде и се отдаде на неприлични изпълнения със симпатичната си приятелка. Двете мацки не спряха да се вихрят по оскъдни бански и така още повече привлякоха вниманието на всички. На една от снимките обаче ясно се вижда как Грахич палаво опипва с ръката си другото момиче. Феновете и почитателите на дългокосата певица останаха като тряснати, след като видяха скандалното фото и побързаха да коментират пикантната гледка.

“Опа, Цвети, доста се забавляваш, май!”, “Момичета, къде се пипате!?”, коментират изумени интернет потребители в мрежата. Грахич и този път показа колко разкрепостена е всъщност и не се притеснява дори и на плажа да се държи изключително неприлично.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment