Скандалната певица при Слави Трифонов, Цветелина Грахич, обича да споделя всяко свое преживяване с фенове и приятели в социалната мрежа. Няма и ден, в който певицата да не публикува свои снимки във Фейсбук.

Този път обаче тя изуми всички с фриволното си поведение. Колеги от mister.bg публикуваха фото на певицата от личния й профил. Скандалната снимка показва Цветелина Грахич в неособено приятна светлина. Тя се е щракнала в провокативна поза в тоалетната на известно столично заведение.

Подобно поведение по-скоро подхожда на някоя необуздана 16-догишна тийнейджърка, а не на млада жена, която виждаме в национален ТВ ефир. Грахич обаче не се съобразява с нормите и често провокира с държанието си.

Запознати говорят, че този път тя може да отнесе солена глоба от Слави Трифонов, който не гледа с добро око на подобни прояви. Може би лудориите на певицата ще дойдат в повече на шефа й и той ще се опита да обуздае подчинената си.

Като всички млади хора, Грахич иска да се забавлява и купонясва, но е хубаво тя да си намери някаква златна среда, защото певицата би трябвало да служи за положителен пример на по-младите, а не да скандализира обществото.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment