Хора от екипа на Слави Трифонов разкриха, че от известно време насам между вокалистите Борис Солтарийски и Цветелина Грахич гори изпепеляваща любов. След като в последните месеци шавливата босненка обработи Годжи и Гъмзата, сега дойде ред и на нейния колега – певец.

Според хора от хайлайфа обаче истината е доста по – различна. Заварката между Борката и Цветелина Грахич станала още преди няколко месеца. Двамата са неотменно един до друг не само по време на репетиции, но и по участията си в различни чалгатеки из цяла България. Очевидци разказват, че за последен път били видени да се прегръщат по време на концерта на Джон Бон Джоуви в София, който беше преди няколко дни.

Предаването на Слави Трифонов е направо като люпилня за интимни двойки, шушукат в Би Ти Ви. Задкулисните игри при всички случаи са много по – интересни от самото шоу, но за съжаление само малка част от тях стигат до жадната за сензации аудитория. Защото Дългия е неумолим и всеки от неговия екип се е подписал, че няма да издава какво се случва между членовете на колектива.

Самият Слави не остава назад. Говори се, че той е преминал през почти всички балерини, а за певиците да не говорим. Откакто се захвана с Мартина Огнянова донякъде се поукроти, защото горещата варненка не пропуска и пиле да прехвръкне над нея. От своя страна тя пък едва не стана причина за изгонването на Борис Солтарийски, с когото въртеше любов преди да се засмуче със Слави.

източник: skandalno.net

Leave a Comment