Цветелина Грахич за пореден път скандализира с провокативен тоалет, но този път надмина дори себе си!

Певицата на Слави Трифонов се появи на участие с бенда в столичен клуб буквално по голо четирибуквие, видя HotArena.net.

Беквокалистката на Дългия бе в ултра къси дънкови панталонки, които щяха да изглеждат ОК, ако не бяха с огромна цепка отзад. Толкова огромна, че едната й бузка лъщеше цяла вечер отвън да радва похотливите погледи на фенове.

И за да е сигурна, че всички са видели секси облеклото й, Цветелина Грахич цяла вечер се кълчеше и дупеше пред ококорените очи на мъжете.

Безспорно босненката е ексцентрична и няма типичното поведение на връстничките си. Слави неведнъж е казвал, че тя е много особена и има изключително странен характер. Грахич е от типа на бунтарките, които бръснат главите си, татуират се, ходят неглиже и не им пука от хорското мнение.

Неотдавна Цвети отново шашна феновете си на участие с Ку-ку бенд. Тя бе облечена в странна рокля, която в долната част по-скоро приличаше на памперс. Само че вече напълнен!

Тоалетът й предизвика множество коментари в нета и естествено – не получи одобрение нито от мъжката, нито от женската аудитория.

Е, този пък тоалетът на Грахич с голото дупе няма база за сравнение!

източник: hotarena.net

Leave a Comment