Цвети Янева признава падението си и как е станала като Пеевски! Това съзряха феновете на певицата, които тръпнат в очакване на нейно по-откровено интервю за връзката й с злополучния шеф за кратко на ДАНС.

Както вече Kliuki.net разказа, Делян Пеевски глези като кралица своята любима Цвети Янева. Той пръска пари за златен микрофон, за скъпи тоалети, за бляскави бижута, само и само да има такава перла до себе си. А тя му отговаря с много преданост и послушие. Уж!

Мълвата гласи, че Пеевски всъщност се е случвало да кривне от пътя, а Цвети Янева, както обикновено научавала последна.

Това изключително много я наранило, а самата тя не можела да мръдне с никого, защото я държат като птиче в клетка. Блондинката нямало как и да сподели мъката си, затова предпочита да я излива в песните си.

„С какъвто се хванах” е едно от емблематичните нови парчета на Цвети Янева. В него тя определено отваря душата си и загатва за проблемите, които има с Пеевски. „С какъвто се хванах, същата станах, лъжи ме, мъчи ме, мисли си, че боли ме. Отдавна лъжа по-добре от тебе!”, нарежда горчиви думи Цвети Янева по адрес на Пеевски. „Отдавна се шушука, а тя най-сетне даде да се разбере, че някои неща са верни!”, „Двамата са си лика-прилика, въобще да не се оплаква, нали много го обичала… сега да не се чуди как да избяга от рая!”, одумват я в мрежата.

източник: kliuki.net

Leave a Comment