Цвети Янева потресе аудиторията като сподели подробности за чувствената си любов с Делян Пеевски.

Блондинката, която изглежда като извадена от класически филм, никога не е била като колежките й, които ги плюят, затова че имат богати гаджета. Всички обичат сладураната и заради именитите й родители и заради естествената й красота, но най-вече безспорния й талант да пее буквално всичко!

Тези дни обаче певицата с нежно име преживява кошмарни дни. Тя е в положението на жена, която трябва да брани любовта си, защото е избрала да обича най-мразения и оплюван мъж в държавата!

Стигна се до там, че паметливи изнамериха стар материал от „Марица”, в който се разкриват пикантни подробности за връзката им. Янева се кълне, че не е с медийния бос заради милионите му. Причината обаче е просто изумителна: “Луда съм по сладката муцунка на Делян. Обожавам да щипя бузките му и да целувам плътните му устни. Този мъж има най-сексапилната уста на света. Умирам за него и доказателство за това е фактът, че след една година сексът с него ме възбужда повече от всякога”

Ако не ви е станало достатъчно гадно, тогава да ви съобщим, че двамата си имат и лигави обръщения. Той я нарича „жирафче” (заради определената разлика в ръстовете им), тя него – „злато”, но да не си помислите, че е заради парите!

Просто сочната блондинка му е отчаяно отдадена. След всяко участие бърза да се прибере при него, защото Делян бил същи полов атлет. А Цвети не щяла четири-пет пъти на седмица и туйто!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment