Цеце Орешкова изчезна. Подобно на Пепеляшка, щом удари полунощ на 1 януари, македонската манекенка буквално изчезна. Красавицата, която само преди дни радваше феновете си с актуални снимки и разкази как е прекарала празниците мистериозно изчезна. И докато почитателите й се чудеха какво се случва с тяхната любимка, ние от Kliuki.netоткрихме, къде е изчезнала хубавицата.

Оказа се, че Цеце е потънала вдън земя в буквалния смисъл на думата. Красавицата заминала на почивка, за да си отдъхне от суетата около празниците и да се зареди с нови сили за ваканцията си. Тя се наслаждава на природните забележителности и дори публикува снимка от разходката си до известна пещера.

Както изглежда Цеце определено има нужда от почивка, тъй като след празниците изглежда доста уморена. Македонката се показа пред феновете си в доста притеснителен вид.

Без грим с подпухнали очи и видимо бледа Цеце няма много общо с бляскавата красавица от финала на „Биг Брадър“. Македонката разтуптя хиляди мъжки сърца с участието си във формата, а не бяха малко и тези, които я ухажваха открито из столичните клубове, които обикаляше със Сани Алекса. Сега обаче манекенката съвсем не изглежда толкова неотразима, тъй като явно е прекалила с предпразничните купони. Затова и предпочита да обикаля пещерите, където няма опасност да се натъкне на любопитни папараци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment