Голямата изненада миналата вечер, бе изгонването на Цеце Орешковаот шоуто. Спряганата за един от сигурните финалисти македонка изненадващо изхвърча от Къщата. Никой не очакваше подобен развой, въпреки слуховете, че тя или Лестер ще напуснат Къщата. Както се оказа обаче манекенката вече е вън от играта.

„Един свестен човек имаше в Къщата и вие го изгонихте“, недоволстват интернет потребители. И коментират, че Стойка или Боби е трябвало да излязат. Моделката си тръгна така внезапно, че другите не успяха дори да разберат какво се случва. Цеце бе извикана в изповедалнята и там продуцентите й съобщиха неприятната новина, а след това напусна през таен вход Къщата, без дори да успее да се сбогува.

Изненадата бе толкова голяма, че никой не можа да повярва на случващото се с Цеце. Феновете на предаването още са бесни, а някои настояват, манекенката да се върне в играта. Не само заради романса й с Борислав, но и заради това, че заслужава повече от Стойка и Боби да спечели предаването.

Ръгбистът и истеричната актриса останаха в играта, което пак провокира слухове за манипулация. Усилено се говори, че вотът е подменен и Стойка ще спечели предаването. Въпреки че из форумите за най-големи фаворити се сочат Нед и Лестер.

източник: kliuki.net

Leave a Comment