Цеце Орешкова сваля дрешки за 10 бона. Македонската красавица получи първото си предложение за работа след излизането си от Къщата. Броени дни след края на формата тя бе поканена от „Плейбой“ за гореща фотосесия.

За снимките Цеце ще вземе едва 10 бона, но както изглежда за македонската красавица офертата е приемлива. Друг е въпроса дали спряганият за нейно гадже Боби, ще остане очарован от факта, че гаджето му се съблича пред всички, пишат от hotnews.bg.

Горещата фотосесия на Цеце ще зарадва много от феновете на брюнетката. Които бяха като залепени пред телевизорите само заради нея.

Въпреки всичко македонката има голям шанс да успее в България, тъй като към нея проявиха интерес редица модни агенции, а освен тях и Митьо Пищова. Засега не е ясно дали търновския бизнесмен иска за шести път да го зарежат пред олтара или наистина смята да лансира Цеце като модел, но ресторантьора не крие интереса си към моделката.

Както изглежда македонската красавица има реални шансове да направи международна кариера, за каквато мечтаеше. Още повече, че в „Биг Брадър“ тя показа, че има с какво да привлече вниманието и се превърна в един от най-колоритните участници.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment