Манекенката Цеци Красимирова съвсем го закъса. Известният топ модел не може да си позволи дори полети първа класа, разбра HotArena.net.

Вместо да се наслаждава на екстри в редовните полети до Барселона, където красавицата живее,  напоследък почти постоянно й се налага да пътува единствено с нискотарифни авиокомпании.

За да спести пари манекенката е принудена да прави резервации месеци по-рано. Освен това й било изключително неприятно да пътува в присъствието на обикновени туристи и гастарбайтери.
Но дори и на борда на нискотарифните самолети Цеци продължвала да се държи като истинска звезда. Манекенката не спирала да се надува на персонала и на пътуващите.

Немалко проблеми Красимирова създавала с претенциите си ръчен багаж. Той често превишавала теглото за безплатно качване на борда на самолета, но манекенката все се опитвала да мине евтино и да не се бърка в джоба.

„Закъсала е яко горката. Никакви пари не й капят от никъде и се чуди как да се оправя. Добре, че има богати приятелки, та успява да върже двата края”, ожалват я бивши нейни колежки от модния подиум, пише „Всеки ден”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment