Българската представителка на конкурса „Мис Свят“ Нанси Карабойчева се завърна. Русата чаровница сподели спомени и впечатления от състезанието, а също и как се стигнала до страхотния скандал с нейната награда, в предаването “Усещане за жена”. Чаровницата сподели, че си е прекарала прекрасно в Бали и отново би се върнала там. Въпреки това е много разочарована от отношението на организаторите, както и от факта, че й отнеха първото място, което получи от публиката.

Нанси споделя, че до последния ден е имала водеща позиции и най-неочаквано организаторите решили да не зачетат вота на публиката. „Отнемаха се точки на едни момичета, даваха се на други“, разказва още родната хубавица. „Никой нищо не ни обясни“, споделя Нанси по повод неочакваното отнемане на приза на публиката. „Дори не успях да вляза в топ 20“, разочарована е тя. Въпреки това феновете й оказаха огромна подкрепа и заявиха, че е била напълно достойна да бъде новата мис Свят.

Карабойчева показа класа, като отказа да критикува организаторите и неприятностите със скандала около конкурса. Нанси обаче обеща въпреки неуспеха си на финала да направи всичко възможно, за да бъде достойна „Мис България“. Оттук нататък програмата на красавицата е натоварена с куп ангажименти. Освен следването, тя трябва да участва в редица благотворителни проекти, а също така да се посвети и на каузата за защита на животните, която приема наистина присърце.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment