Плеймейтката Златка Димитрова, която стана известна не толкоз с титлата си, колкото с ревливите си изпълнения в риалити формата „Биг Брадър”, е решила да насочи усилията си в друга посока.

Тя се стяга да става телевизионна водеща. Ако това все пак се случи, то Златка ще успее да осъществи една своя отдавнашна мечта.
Припомняме, че в шоуто тя неведнъж сподели, че иска да стане водеща на предаване от рода на „На кафе”.

Към момента продуцентска къща се е заела със задачата да разработи телевизионно предаване, което, ако е рекъл Господ, ще стартира в националния ефир през пролетта.

Засега се носи мълвата, че предаването ще бъде излъчвано в ефира на нова тв, но все още няма никакви подробности около това какъв формат ще бъде то. Дано не е свързано с география, че иначе Златка ще успее да обърка представите ни.

Новината бе съобщена от slava.bg, позовавайки се на информация разпространена от Супер 19′.
Преди три години отново се заговори, че плеймейтката ще става водеща. Тогава тя трябваше да води собствено предаване по нова медия, която бе планувано да се казва С*кс FM.

Амбициозните планове обаче останаха само на ниво проект и така и не можаха да бъдат осъществени.

Неотдавна и друг участник в риалити формата Биг Брадър успя да сбъдне мечтата си. Гълъбовският левент Пацо също стана тв водещ.

източник: pravda.bg

Leave a Comment