Петко Димитров и Яна Акимова опровергаха спекулациите около тяхната сватба. Въпреки напрегнатото си ежедневие, щастливият младоженец намери време да поговори с журналисти и да осветли какво се случи в дните, след като се заклеха във вечна вярност.
Петко и Яна сватбаНа първо място бизнесменът отрече твърденията, че с Яна са на меден месец в Дубай и сподели, че точно сега няма време за отпуски и разходки, тъй като захваща нов бизнес. В момента цялото му внимание е съсредоточено към Студентски град, където отваря ново нощно заведение и ангажиментите към родната бюрокрация просто нямат край.


„Всъщност почти всичко написано по отношение на сватбата ни е чиста измислица. Не сме в Дубай, по цял ден хвърча от центъра до Студентски град и обратно заради новия клуб. Принципно планираме сватбено пътешествие, но то ще е в разгара на зимата. Хем дотогава ще съм уредил работните проблеми, хем ще се спасим от зверските студове тук”, каза Петко.
Той не отрече, че с Яна наистина са били в Дубай, но през последния септември. Тогава направили круиз из скъпарските магазини на Обединените арабски емирства, защото все още бъдещата булка така и не можеше да си намери подходяща сватбена рокля в Европа. Надяват се животът им да потръгне по най – добрия начин и в скоро време да си родят своето първо дете.

източник: skandalno.net

Leave a Comment