Ивет Лалова е най-прекрасната булка сред спортистките ни!
Най-бързото ни момиче, което отдавна е покорило и света, се омъжи в прелестна бяла рокля, както подобава традицията, видя Kliuki.net.

Феновете на Ивет Лалова са във възторг от визията й. Нежното й излъчване и новия цвят на косата й паснаха перфектно на стила на младоженка за първи път.


Ивет Лалова и половинката й Симоне Колио са толкова влюбени, че това превърна сватбения им ден в трогателен момент за цяла България.

Двойката се венча и си обеща вярност пред 200 свидетели – свои приятели и роднини. Събитието се проведе в италианския град Риети, където от години живее Ивет Лалова заедно с настоящия си съпруг.
Церемонията се състоя в църквата „Сан Доменико”. Ивет Лалова е приела да носи фамилията на любимия си, но с тире, съобщиха официално нейни приближени в „Туитър”.
Купонът е продължил до 5 часа сутринта, писа „24 часа”, като специален гост е бил и бившият вокал на Д2 Дичо. Той е забавлявал гостите и е пял любими парчета на Ивет и Симоне.
А самата тя е повече от принцеса с този тоалет, в което ще се уверите и сами, когато видите снимките – Ивет Лалова е най-прекрасната булка сред спортистките ни!

източник: kliuki.net

Leave a Comment