Това е  мястото на частните боянските гробища където вчера актьора Чочо Попйорданов падна от 2 метра височина,  видя първи HotArena.net. Ексклузивните снимки са ни предоставени от нашите приятели от Булфото.

От нелепият инцидент Чочо получи тежки контузии на черепа и белия дроб, които бяха несъвместими с живота. Беше приет в кома, в Пирогов. След близо 15-часова битка на докторите за живота му, актьора почина рано днес сутринта без да дойде в съзнание.
Вече станаха известни и подробности за последните часове от живота на Чочо. В събота следобед той е отишъл на гроба на майка си. Катя Попйорданова е погребана в кв. Бояна.

Фаталното падане на Попйорданов, вследствие на което той загуби нелепо живота си, е станало на 50 метра от гроба на Катя, която почина в началото на април тази година.

Буквално в последните си минути в съзнание на този свят, той е ходил сред кипариси и рози, когато пропаднал на гробището в Бояна.

Конкретният повод да отиде там след неотдавнашната кончина на майка му бил да вземе мярка за надгробната й плоча. Инцидентът, при който той е получил тежки черепно-мозъчни травми, е станал в терасиран участък от гробищата в баровският столичен квартал. Мястото където е паднал, принципно не е било обозначено като алея за ходене, няма и предпазни огради.

Не се знае актьорът какво е правил точно там, но пропадането му е станало от височина близо два метра. При падането си Чочо Попйорданов е получил тежките се травми в тила след удар в плочки, които се оказали фатални. Хематомите в мозъка били огромни и невъзможни за оперативна намеса.

Полицията води разследване, като най-вероятната версия към момента сочи нелеп инцидент. Другата версия по която работят криминалистите е, че става въпрос за опит за самоубийство.

За сега е категорично ясно, че Чочо е бил много пиян.  Още вчера очевидец е съобщил пред Труд, че актьора е ходил назад и дори не направил опит да се спре пред високото място.

При приемането му в Пирогов, лекари от болницата издадоха, че той е миришел много на алкохол.

източник: hotarena.net

Leave a Comment