Никой от близките и колегите на големия български актьор, все още не може да се съвземе от трагичната кончина на Чочо. Мъката на всички е все още много голяма, а някои от приятелите на актьора започнаха да си припомнят с тъга живота на Чочо. Казват, че човек е жив, докато има кой да си спомня за него, а Чочо ще остане завинаги в сърцата на хиляди.

Актьорът Георги Мамалев даде интервю, в което сподели защо Чочо беше така привързан към чашката. Мамалев реши да разкрие мистерията около тайната мъка на Чочо и да докаже, че всеки от нас има някаква болка, която колкото и да се опитваме да погребем, винаги ще ни трови.

Според Мамалев, Чочо не бил фен на алкохола и почти никога не пиел, но след развода на актьора с Хилда Казасян, той бил сломен и започнал да дави мъката си с пиене. “Преди това Чочо не пиеше – нито на купоните, нито на турнетата из страната и в чужбина“, разказва Мамалев. След раздялата с Хилда, сякаш нещо в Чочо се прекършило и той не бил вече същия човек.

Мамалев заедно с Велко Кънев не можели да гледат как Чочо си съсипва живота и му предложили да съберат пари, за да може Чочо да се лекува. Актьорът обаче отказал и обещал на приятелите си да спре с пиенето и наистина успял, разказва още с гордост Мамалев.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment