Любопитна информация е на път тотално да срине надеждите на страната ни за достойно класиране на Мис Свят. Оказа се, че тазгодишната носителка на титлата Мис България – Нанси Карабойчева, е заложила на абсолютно същото представяне, с което предшественичката й Габриела Василева се опита да грабне журито на международния финал. И не успя. След като Габриела не се справи със задачата да омае журито на финала на Мис Свят 2012 в Китай с народния си танц, е чудно защо Нанси си мисли, че ще успее да го направи тази година в Индонезия. Отново с народен танц.

“Да, трябва да се гордеем с традициите и фолклора си, които наистина са уникални. Ама явно, че това не се цени особено от другите държави”, коментират ситуацията форумци. Самата Габриела също показа мнението си по въпроса с еднаквото представяне като изкоментира новината за представянето на Нанси с народен танц.

“Ще ви съдя за авторски права”, многозначно написа хубавицата. И макар да го казва на шега, част от феновете са убедени, че визира именно съвпадението на танците. Което със сигурност няма да доближи Нанси до спечелването на титлата Мис Свят, разочаровани са феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment