Фолк иконата Алисия имала тежка диагноза, която не стигнала до ушите на медиите. Това съобщава вестник “Уикенд”, позовавайки се на нейни доверени колежки от бранша.

Запознати със случая твърдят, че изпълнителката на “Карамел” ходила по лекарски кабинети и се подлагала на какви ли не изследвания. Лекарите трудно успели да й направят диагноза, но нещата приключили с щастлив край.

Бившата на Валери Божинов не давала обяснения и на най-близките си приятелки от страх да не се разчуе и да стигне до медиите, което неминуемо ще хвърли в паника нейните близки и роднини.

“Алисия е напълно излекувана от болестта и благодари на Бог, че й е дал втори шанс да живее добре”, похвалиха се най-близките  хора на певицата и допълниха, че преди това състоянието й постепенно се влошавало.

Първоначално звездата на Ара мюзик придобила симптоми на грипна простуда, лекувала се, но настинката се повторила и потретила. Тогава тя решила, че нещата със здравето й не са никак добре и трябва да потърси лекарска помощ.

След редица изследвания разбрала какъв всъщност й е проблема, но отказала да го сподели с когото й да било. Според приятелите й, тя отказвала да дава информация, за да не тревожи родителите си. Те са категорични, че напрегнатото й ежедневие е причина за заболяването.

източник: kliuki.net

Leave a Comment