Ангелският глас на България Ивайло Донков няма да посети „Бъркли“ това лято. Победителят от втория сезон на „Гласът на България“ се надява следващата година да се възползва от наградата си за 5-седмично обучение в музикалния колеж и то като напълно зрящ. Певецът сподели, че отлага пътуването си, тъй като смята да се подложи на прегледи на очите. Младият изпълнител се надява, че има шанс да прогледне.

Както сам Ивайло споделя, той не е незрящ по рождение, а е ослепял вследствие на лекарска грешка малко след раждането си. Предозиране на кислорода в кувьоза му довел до изгаряне на очите. Талантливият певец обаче не се чувства ни най-малко ощетен от факта, че не вижда. Въпреки това се надява да сбъдне една немислима до този момент мечта—да прогледне.

Ивайло признава, че засега не иска да коментира, преди да е сигурен дали има шансове зрението му да бъде възстановено. „Още не знам със сигурност.“, споделя с усмивка певеца пред „ШОУ“, цитирани от „Блиц“.

Ивайло споделя, че ще разбере със сигурност какви са възможностите му през август. Дотогава обаче не смее да се надява прекалено, тъй като не иска да остане разочарован. Мечтатата му е обаче да отиде в „Бъркли“ прогледнал. А феновете му пожелават, както сбъдна желанието си да спечели „Гласът на България“, така да успее да си върне и зрението.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment