Ромският певец Азис спокойно може да вади хляба си и като врачка, ако някой ден чалгата изчезне от родното ни отечество. Преди известно време неочаквано един следобед Азис получил провидение за своя близка приятелка – научаваме от страниците на „Уикенд”. Певецът моментално позвънил на дружката си: „С бебе на ръце те видях. Ама преди да го получиш наяве, ще се разделиш с приятеля си, но не задълго”.

След има-няма и седмица изпълнителят получил обратно обаждане: „Ти позна! Бременна съм, но с таткото се скарахме…” Тези думи изрекла известна наша манекенка, която обаче ще запазим в анонимност, за да не провалим предсказанието на Азис да се сбъдне докрай.

За гадателските способности на ромския славей бързо се разчуло. Оттогава не минава и ден, без да врачува на някоя известна звезда. На клиентелата си Азис разяснявал, че отдавна установил дарбата си, наследена от неговата баба Станка, най-известната ромска врачка в Костинброд. „С всеки изминал ден способностите ми се развиват все повече” – убеден е Азис.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment