Три години след раздялата на Зара и Христо Сираков, той отново я издържа, твърди HotArena.net.

Някогашната двойка продължава да се вижда, не само за по питие или въз основа на приятелски отношения, а и за креватни.

След мълвата, че Зара живее с биснесмен, който има три деца от топмодела Цвети Бранкова, който е избягал в Дубай, тъй като тук се издирва за данъчни измами, пише в. „Уикенд“.

Преди броени седмици брадърката се прибра и категорично отрече тиражираната новина, че е бременна от него. След прибирането си у нас тя отново започна срещите с Христо Сираков. Неколкократно бяха засичани заедно в заведения, а по-късно стана ясно, че те просто водят вид отворена връзка.

Причината за предишната им раздяла е клишето, че „пътищата им са се разделили“ и че „двамата имали различни планове за бъдещето“. Постепенно варненката е започнала безразборни срещи и с други мъже – с американски продуцент, благодарение на който обиколи света и кой ли още не.

Ицо 100-те манекенки обаче не се прочу, че е залюбил някоя сериозна след Зара. Имаше слух, че отново се е събрал с Ирен Онтева, но се оказа невярно. Плейбоят на възраст все пак разкрива, че с бившите си поддържа много добри отношения.

Скандалната участничка в „Биг Брадър“ ще прекрачи пределите на Къщата отново, от което ще лапне солиден хонорар. Тя опита и в кино индустрията със собствен филм, но не й потръгнаха нещата. Ще се надвява някой да я забележи в реалитито, та туковиж й предложил роля в сериал.

източник: pik.bg

Leave a Comment