74-годишната прима Лили Иванова погледната отблизо, съвсем не изглежда лъскавата и стегната бабка, пред която всеки се прекланя, видя HotArena.net.

Естрадната певица всячески се опитваше да избегне пораженията от възрастта си, но дойде време, в което и това стана неизбежно. Понякога липосукцията и услугите на пластичната хирургия са безсилни пред човешката природа.

На подобно доказателство се натъкна и HotArena.net. Жената глас е щракната доста кофти – отдолу, което дава възможност на всеки желаещ да преброи бръчките й под брадичката.

За нейните години остарелият й вид е нещо нормално, но знаем, че Лили обича винаги да изглежда като 35-годишна дама, и погледната така – си е направо сензационна страхотия.

През цялата си кариера естрадната певица е натрупала тлъсти суми в банковата си сметка и досега се е стремяла да получава най-доброто. В този аспект е доста учудващо как Иванова е допуснала метална коронка в устата си?

Преди време Лили сподели, че не слага в устата си „нищо бяло“, като визираше хранителните продукти. Явно това също важи с пълна сила и за стоматологичните интервенции, пише vsekiden.com.

Все пак един голям поклон пред творчеството й! Въпросната снимка можете да видите в галерията под статията.

източник: hotarena.net

Leave a Comment