Три телевизии кръстосват парични шпаги, за да привлекат към себе си най-известните и скандални лица към реалити продукциите си, разбра HotArena.net.

Истинско зрелище ще се разиграе съвсем скоро по националните телевизии. БТВ, Нова и ТВ7 ще се конкурират и борят за рекордни рейтинги с реалити шоутата „Звездите сигурно са полудели – Африка“, „ВИП Брадър“ и „Музикална академия“, като обемът на хонорарите за участниците наброява близо 5 млн. лева.

Продуцентите на социалните експерименти са набелязали едни и същи ВИП персони, а от там – който предложи най-висока сума, той печели звездата в своя проект.

Лора Караджова е пожелана и от трите телевизии. Причината за това е нашумялата й раздяла с дългогодишната й половинка Део. Първоначално блондинката е приела поканата на БТВ за участие в „Африка“, но е отказала в последния момент за двоен хонорар от 15 000 лв., предложен от Иван и Андрей /“Музикална академия“/.

Петя Буюклиева попада в същата ситуация – привлечена е от продуцентите на „ВИП Брадър“, за да скандализира шоуто с шокиращи истории за Лили Иванова, но изведнъж решава да се откаже и избира ТВ7.

Нико Тупарев и компания решават да вдигнат сумите за участие, тъй като рапарът Криско след като склонил да участва във „ВИП-а“, решил, че само да пее ще е по-добре и от трън та на глог – кацнал на клона на „Музикална академия“ срещу 10 000 лв.

Боксьорът Детелин Далаклиев е приел да участва в три-месечното реалити на Нова за 50 000 лв, а сумата, която ще грабне първото зайче на „Плейбой“ Соня Васи се пази в тайна. В социалния експеримент влизат още принц, топмодел, действащ политк, български милионер, забогатял в Австралия и Нова Зеландия. Калина Крумова /бивша водеща и бивш депутат от „Атака“/ също ще е в редиците на ВИП-овете.

БТВ са далеч по-стиснати от другите две конкурентни телевизии. Те разчитат да привлекат участници не с хонорари, а с естеството на проекта си – заради приключението. Диляна Попова е получила неколкократно покани от Нова, но тя избира да замине за Африка.

източник: hotarena.net

Leave a Comment