Майка, купила пакет царевични пръчици на детето на своя приятелка, и останала истински шокирана от подаръка в него

Все по-често производителите на царевични пръчици се опитват да привлекат вниманието на децата и техните родители, като в пакетите с детското лакомство слагат подаръци. Но този път няма да повярвате каква изненада изскочи от пакет царевични пръчици, разкри БЛИЦ.

Млада майка от Хасково изпадна в шок след като от опаковката с вкусните пръчици тя извадила дамски прашки с размер “L”. Тази меко казано неприлична изненада била в пакет с марката „Пинокио” за момичета, в който имало подарък.

Жената купила пуканките за дъщеричката на своя приятелка, на възраст година и половина, от кварталното магазинче. Когато отворили пакета всички останали истински шокирани от наградата в опаковката.

Майката споделя, че не повярвала на очите си, когато извадила бельото от пръчиците. Не е възможно да се слагат в детски пуканки подобни подаръци, коментира още жената. Тя дори е решена да подаде оплакване в Комисията за защита на потребителите, пише сайтът haskovo.info.

Установен е и производителят на скандалните царевични пръчици с марката „Пинокио”. Това е ЕТ „Катя Тодорова – Дани” от град Казанлък.

източник: chudesa.net

Leave a Comment