Пол Уокър е жив, а катастрофата е инсценировка!

Това твърдят негови фенове в мрежата, видя Kliuki.net. Още ден след тежкия инцидент с Пол Уокър и приятеля му Роджър Родас, плъзнаха подобни версии, но сега те стават все по-усърдни.

В началото всички смятаха, че мъката на почитателите е прекалено голяма и те са се хванали като удавници за сламка.

Тогава излезе първата снимка, за която се смяташе, че е уловила Пол Уокър в болница, но това беше отречено, защото очите на мъжа не са сини. Други пък решиха, че може би причината е в разширените зеници.

Последва второ подозрение, след като плъзна фото с колата, в която се е качил за последно Пол Уокър. Както е видно регистрационните номера коренно се различават и това даде плод за надежди в сърцата на хиляди по света.

Не на последно място е и железният аргумент, че Пол Уокър е засечен в Лос Анджелис, както свидетелства американец, пише kliuki.bg.

Човекът, който го е видял, веднага е сигнализирал на медиите, че въпросната трагична сцена е всъщност част от филма „Бързи и яростни” 7. Всичко било направено с цел да се вдигне рейтинга на продукцията.

„На самия финал, Пол ще излезе от болницата с песента Six Days”, кълне се още очевидецът на живия Пол Уокър.

Според него „Поршето”, в което се смята, че е изгорял актьорът, е досущ като автомобилите от популярния екшън.

„Не вярвайте, че Пол е мъртъв, помогнете да го разпространим”, призовават в нета с убеждението, че Пол Уокър е жив, а катастрофата е инсценировка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment