Фолк певицата Андреа отново скандализира феновете и почитателите си на последното си участие с неприлично поведение. Певицата се раздаде докрай и не остави никакви тайни за гостите в заведението. Пикантната гледка определено остави без дъх всички, а Андреа никога досега не е била толкова щедра, видя Kliuki.ws.

Половинката на Кубрат Пулев, Андреа и този път демонстрира изключително разюздено поведение по време на свое участие. Чалгаджийката реши да заложи на резките движения, но това определено й изигра лоша шега. Скромният тоалет на певицата обаче също се оказа виновник за гафа, който се случи докато Андреа изпълняваше хитовете си. Фолк гърлата се появи по мини блузка и поличка и отново бе забравила бельото си вкъщи.

Във вихъра на купона обаче Андреа реши да направи няколко по- резки движения с краката си и срамотиите й веднага лъснаха в о’ите на всички посетители. Интимните части на Андреа взривиха цялата зала и хората бяха като тряснати след тази изцепка. Дали умишлено или случайно Андрейчето си развя катеричката на сцената, ние от Kliuki.ws няма как да знаем. Каuво ще кажете обаче за гледката, която ни предложи Андреа на участие!?

източник: kliuki.ws

Leave a Comment