Докато феновете крещят в екстаз при вида на своя шампион, любимата му е сравнена със земята!

В родните ни географски ширини няма такава двойка като Пулев и Андреа. Обикновено хората обожават някое звездно семейство или категорично го отричат, но да възхваляват единия партньор и да хулят другия – това се случва за първи път!

Въпреки, че изглежда стряскащо, не може да се каже, че е незаслужено! Певицата показа какво колко я интересува на посрещането на своя шампион! Докато Кубрат позира с шампионския си колан, до него брат му Тервел и приятел вдигат националното знаме.

Умореният победител заяви, че копнее да види още някого и всички се подхилкват – влюбените не са се виждали цял месец! Боксьорът извика любимата си, за да я прегърне най-после и тя най-после се появи!

Андреа цъфна на посрещането на шампиона си в наистина добра форма, потник в унисон с шампионския колан и силикон, който не търпи какъвто и да било сутиен!

За всеобща изненада, певицата предпочете не да демонстрира, че обича гаджето си! Тя сведе прегръдката им до няколко секунди, след това чевръсто се измъкна от всяка възможност за целувка, за да демонстрира всички стойки и муцунки, които е показвала във фейбука си.

Видеото с посрещането на Кобрата е №1 в най-популярния сайт за споделяне на клипове. Но коментарите, които ще прочетете за Андреа са просто потресаващи! Никой не обича използвачките, дори да не става въпрос за пари, а обикновен ПР!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment