“С Николета трябваше да конкурираме Слави Трифонов”, призна Ванко 1

Ванко 1 е сред най-близките приятели на Николета Лозанова. Двамата се запознали през 2009-та, когато рапърът получил предложение да води токшоу, с което да конкурира Слави Трифонов. Той поканил Николета за ко-водеща, но в крайна сметка проектът се разсъхнал.

Очакваше се с голям интерес какъв ще бъде коментарът му за раздялата на плеймейтката с Валери Божинов.Мога единствено да кажа, че това също не е пиар, а истинска житейска история.

Пред “Шоу” Ванко 1 признава, че имало проблеми между тях двамата, но не му се навлиза в подробности, защото не било негова работа да разкрива цялата истина.

Рапърът смята, че Николета и Валери са достатъчно големи хора, които имат опит в публичното пространство и знаят как да решат ситуацията и до колко да са откровени с хората.

Според Ванко става дума за обикновена житейска история, но заради факта, че са прекалено известни, всяко тяхно действие се следи изкъсо.

“Българинът си е сеирджия и му е приятно да гледа такива драми.”, завършва напълно ясно и точно скандалният певец, който загатва, че предстои нова съвемстна работа между него и Николета.

Източник:kliuki.ws

Leave a Comment