Фотошопът безспорно се превърна в най-любимото средство на родните знаменитости, а и не само, в опитите им да си докарат съвършена визия. Доста често обаче вместо да се превърнат в зашеметяващи красавици, звездите стават смях с плачевните си опити с обработващата програма.

Лидерки в това отношение без съмнение са Николета Лозанова и Андреа, които редовно или се лишават от някоя ноздра, или просто си правят неестествено дълги крака. Неочаквано обаче и Венета Райкова се присъедини към отбора на почитателките на фотошопа. Водещата, която редовно изтъква, че държи на естествения вид и е против всякакви корекции, било то козметични или обработване на снимки, също реши да прибегне до малки трикове, за да се направи по-стройна.

Както знаете, устата блондинка не се слави със снажна осанка. Изглежда, за да компенсира този пропуск, “горещата” ТВ водеща се опита да се поиздължи, ползвайки прийомите на Андреа. И точно като нея стана за смях. Вместо да си докара стройна осанка, Венета дотолкова издължи лицето си, че то заприлича на… пъпеш! Поне по думите на онлайн потребителите.

“Много зле! Като не знае как, да се беше доверила поне на професионалист, да не става за смях.”, смеят се форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment