Тайното гадже на Искра Радева се показа. 30-годишния младок, който се радва на вниманието на актрисата шокира мнозина с вида си, научи HotArena.net.

Двойката бе забелязана през септември на почивка в Турция. Там компания им прави Маргарита Хранова и триото си прекара славно.

Компанията отседна в морския курорт Айвалък на Егейско море. Градчето привлякло Искра и новото й гадже със спокойствието си там.

Свидетели разкриват, че за престоя си там актрисата пръснала цяло състояние. Тя наела апартамент в луксозен комплекс и глезела царски себе си и половинката си.

На разположение на звездната двойка бил 24-часов рум сервис, а двата се възползвали нонстоп от него. Поръчвали си морски плата и коктейли, с които се глезели в леглото. Пиршеството поливали с шампанско и натурален шоколад.

Актрисата и приятелката й Марги Хранова купонясвали до зори пеейки песни. Те дори си направили програма, която да спазват стриктно.

Сутрин се събуждали по обяд, след което засядали на басейна. До късно следобед събирали сили за среднощните гуляи.

После обикаляли местните заведения и играели карти. При това и двете звезди гордо пъчели дълбоки деколтета.

Марги Хранова въобще не се притеснявала от закръглената си фигура и не се увивала в шалове по примера на пухкавите млади дами. Особено любими на певицата се оказали сандвичите, които непрекъснато похапвала.

И докато Раева и младият й любовник, събирали тен на шезлонгите Марги, често отскачала до кетъринг масата за сандвичите. Филиите с крехко пилешко, салата и горчица, били непреодолимо изкушение за нея, пише „България днес“.

източник: horarena.net

Leave a Comment