Преслава се вманиачила по отслабването заради изцепка на Мария Игнатова. Това твърдят паметливи близки на изпълнителката, които днес са силно притеснени за здравословното й състояние. Повечето невротични заболявания като анорексията се отключват от дадено събитие и дори една дума могат да станат причина за вманиачаване по отслабването. Именно така се случва с Преслава.

Изпълнителката от малка била по-закръглена от връстниците си, но това не я притеснявало особено. Когато пораснала, и мъжете не се смущавали от излишните й килограми, а дори се радвали на пълнежа в деколтето, писа „Всеки ден“, цитиран от HotArena.net. Докато един ден обаче не се запознава с Петко Димитров.

По онова време ресторантьорът тъкмо е приключил брака с Мария Игнатова и започва бурна афера с Преслава. Бившата му съпруга обаче не може да се побере в кожата си, че са я заменили за фолк певица и сипе огън и жупел срещу нея. В интервю за мъжко списание, където Мария засне фотосесия, я питат дали би си легнала с Петко и Преслава едновременно. Господарката на ефира отсича брутално: „Абсурд! Преслава не ми харесва! Много е дебела!“.

Щом закръглената изпълнителка прочита тези думи, изпада в нервна криза. Седмици наред Преслава отказвала да се храни и така постепенно се вманиачила по отслабването. Именно Мария Игнатова отключила анорексията на фолкаджийката, твърдят запознати.

източник: kliuki.net

Leave a Comment