Забъркалият се в политиката рапър Мишо Шамара разкри каква е схемата, по която набират платени протестиращи срещу кабинета „Орешарски”. В своята „Фейсбук” страница той сподели списък с офертите за заплащане, като цените варират от 40 до 200 лева.

Според публикация, най – малко получава самотна жена, „едва” по 40 лева на ден. За мъж – единак организаторите в сянка вадят по петдесетолевка и оттук нататък идва тежката артилерия. За майка с дете се дават по 120 лв, за майка с бебешка количка по 140 лв. Най – много се вземат от цяло семейство – 200 лв. Парите се дават на включилите се след края на протестните действия за деня.

Шамара също така разобличава и друг хитър ход на герберите – плащат и транспорта на хората, които не живеят в София, но имат желание да се включат в протеста. Те трябва да търсят отговорниците по градове на младежкия ГЕРБ или организацията ГЕРБ – жени.

Независимо от всичко казано и написано на хората е повече от ясно, че политиците просто играят собствените си игри, без дори да си направят труда да помислят какво се случва в държавата и колко бедни са хората. Замазване на очите, безпределни лъжи – а цените растат и заплатите падат стремително все по – надолу.

източник: skandalno.net

Leave a Comment