Спортната звезда Ники Михайлов преживя доста неприятен инцидент преди дни. Футболистът бе нападнат с камъни след мач.

Футболният национал и съотборниците му от „Верона“ били нападнати от фенове на „Рома“. Повод за побоя била загубата от 0:3 в мач от втория кръг на серия „А“.

Близо час след края на мача феновете изчаквали футболистите. След което ги нападнали с камъни, пръчки и всякакви други предмети, пише 24chasa.bg.

За щастие Михайлов и съотборниците му се отървали без рани, но автобусът бил сериозно повреден. Заради инцидента отборът трябвало да прекара нощта в Рим, докато им се осигури нов автобус, който да ги върне във Верона.

Преди няколко седмици спортистът, който се раздели в началото на лятото с фолк певицата Алисия, напусна холандския тим, в който играеше. Той реши, че е време за промяна и се прехвърли в италианския „Верона“.

Преместването му в клуба предизвика доста спекулации и слухове в мрежата. Тъй като доскоро и семейство Божинови живееше в града на Ромео и Жулиета. Бившата приятелка на Ники Михайлов Николета Лозанова и до днес редовно отскача до там покрай многобройните си модни ангажименти. Което провокира доста слухове, въпреки че футболистът категорично отрече дори да си говори с бившата си приятелка.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment