Тази сутрин домът на Бойко Борисов в Банкя беше окупиран.

Очевидно гражданите на София са били въодушевени от наличието на действащ офис на застрахователна компания SIC, която уж отдавна беше останала в миналото.

Пред къщата на бившия сикаджия, бившия каратист, бившия главен секретар, бившия кмет и бившия премиер се изви дълга опашка от ранобудни мераклии да се застраховат срещу връщането на тези пет превъплъщения на Бойко Борисов във властта.

Така заминаването на дивия каратист към Пловдив беше осуетено.
Дали домът на Бойко има заден вход, питат натрупалите вече опит протестиращи?

Бойко Борисов обяви, че детето му е станало жертва на посегателство. Какво точно обаче, той отказа да обясни. „Не е ваша работа“, лаконичен бе председателят на ГЕРБ пред журналисти след партийния митинг в Пловдив.

От трибуната на централния площад по-рано той обяви: „Няма да има прошка към тези, които сутринта окупираха дома ми. Те днес и през последните седмици разболяха детето ми. Безпощаден ще бъда към тези, които се намесват в личния ми живот. Има къде да се протестира. Аз съм много добър, но прошка няма да има за хората, които докараха до това състояние детето ми. Ако детето не ми се оправи от това, което му причиниха днес и седмици наред, няма да има пощада. Предупреждавам, че конституцията е написала, че частната собственост е неприкосновена“, обяви Борисов. Той обаче не обели и дума за подкрепата, която гласува на протестиращите, когато те обсадиха дома на вътрешния министър Цветлин Йовчев в София.

„Политиката трябва да бъде като футболен мач. Отиват, протестират, а на другия ден на работа. Къде са сега фалшивите и платени социолози и политолози, които говорят, че вече ще БСП са повече от нас?“, завърши Бойко Борисов.

източник: novini7info.blogspot.com

Leave a Comment