Победата на Нанси във финала на Мис България 2013 наистина е била нагласена! За скандалното разкритие алармира редовен читател на kliuki.net, който ни изпрати доста любопитна информация за сладураната от сели Юнаците. Оказа се, че Нанси е победителка в конкурс, организиран от модната къща на Жени Калканджиева “Визаж”. Нещо повече, русокоската е била лице на компанията за месец януари тази година.

Любопитно защо този факт беше старателно прикриван от продуцентите на конкурса и от самата Жени? Нещо повече, на финала в събота модната шефка упорито защитаваше конкурентката на Нанси – пловдивчанката Джулия. Според феновете това е било само поза, за да не се усетят зрителите, че блондинката е с връзки и цялото предаване е нагласено.

“Уредили са й победата, 100%, нали е човек на Жени”, възмущават се форумци. Припомняме ви, че избирането на Нанси Карабойчева за Мис България 2013 предизвика оживени дискусии в нета. И докато част от потребителите защитаваха любимката си, твърдейки, че е идеалния избор, който да ни представи на финала в Индонезия, то други скочиха срещу вота.

“Сладка е, но нищо повече.”, “Въобще не се откроява от тълпата.”, “Нямаме никакъв шанс, особено срещу красавиците от Латинска Америка”, пишат недоволни потребители.

източник: kliuki.net

Leave a Comment