Росен Петров ще ходи във Франция, за да си оперира за кой ли път носа.

Той претърпя много операции, но за негово съжаление те се оказаха неуспешни. След като хирурзите извадиха кистата от лигавицата на носа му, те го и деформираха.

Водещият се появяваше подпухнал в ефир от сериозните интервенции и от лекарствата, но след като оттокът спадна, лицето му доби друг вид, който няма нищо общо с предишния. Лицевият му дихателен орган първо заприлича на боксьорски,а след това се превърна в топче.

Петров обиколил няколко местни светила и се опитал да си върне правилната форма.Даже два пъти легнал под ножа с козметична цел. Явно обаче лекарите се опасяват, че нещо от кистата може да рецидивира, или са изрязали преди това част от хрущяла му, но сегашните операции не дават резултат.

Това е страшен удар върху самочувствието на водещия. Той споделил с колеги, че ако лицето му не е на екран, няма да се притеснява, но сега смятал, че отблъсква зрителите с външния си вид. Това го докарвало до депресия, освен това се отразявало и на гласа му. Той даже стигнал дотам, че си мислел, че всички се вторачват в лицето му и се смеят зад гърба му.

Затова се решил да отиде във Франция. Контактувал по имейл с френски специалист, който обаче казал, че има голяма вероятност да се справи с проблема, но иска да се срещне с пациента си на живо и да го прегледа лично. Водещият бил готов на всичко, само и само да си върне предишната форма на носа.

източник: vipnovini.bg

Leave a Comment