Фолк фурията Сашка Васева, която от известно време е неизменна част от екипа на “Шоуто на Слави” събра толкова много зрители прред екрана, че той със сигурност трябва да й увеличи хонорара. След дълги кавги между двамата и размяна на обиди, Дългия й даде ефирно време, в което фолк изпълнителката да “преподава” сек*уални уроци, да коментира разни издънки в леглото и как всеки пич да се застрахова от тях и да забавлява зрителите с веселия си и пиперливия език.


Оказа се, че Сашка има много таланти. Тя не само е певица, не само известен доморасъл сек*олог, но и може да прави магии Те са бели, добри и са насочени към мъжката полова мощ. Слави не повярва и каза – ами я покажи как ги правиш тези работи. Тогава тя се надвеси над него и го ориса да е много влюбен, да се ожени в скоро време, да си има детенце и икога да не му пада падишахчето. Сашка
Певицата го направи с такъв сериозен тон, че бендът се стовари под столовете, а самият Слави едва не се навря под бюрото си. Сашка обаче беше сериозна и му обеща, че всичко казано от нея ще се сбъдне и да тръгва отсега да купува памперси, докато не са поскъпнали. Тя попита музикантите има ли нужда още някой от магия за падишахчето, но те дружно изреваха , че са си наред и засега няма да ползват услугите й.
Според последните проучвания “Часът на бясната” има по-висок райтинг от Музикална академия и ВИП Брадър, взети заедно. А в Дупница пред дома на Сашка туристи вече си правели снимки за спомен.

Leave a Comment