45-годишната Петя Балева бе брутално убита по изключително жесток начин в центъра на Варна снощи. Жената е открита с раздробен череп и много рани по тялото и главата от мъжа ѝ Георги, в жилището им на ул. „Цар Петър”.

Около 2 часа през нощта Георги Балев се връщал от болницата с детето им, където ходили по спешност. Когато видял тялото на мъртвата си съпруга в локва кръв изпаднал в шок, но въпреки това позвънил в полицията. Към момента той е единственият задържан за разпит.

През цялата сутрин криминалисти правят оглед на мястото на трагедията, а трупът е изнесен рано сутринта за извършване на аутопсия в „Съдебна медицина”. Едва след края на експертизата ще бъде ясна и точната причина за смъртта на Петя Балева.

По – късно стана ясно, че жертвата е работела като библиотекарка. Съпругът ѝ Георги Балев е сумист – бивш състезател в СК „Одесос”, сега е служител в горското стопанство. Когато подал сигнал в полицията, пристигналите униформени също били потресени от жестоката гледка.

Загадъчно обстоятелство е, че никой от съседите не е чул никакви подозрителни шумове през нощта. Не е имало скандали, блъскане или викове.

Георги Балев пребива циганин заради подозрение

Преди няколко дни съпругът Георги пребива циганин, който дълго време стоял пред къщата им. Бившият спортист помислил, че иска да ги обере и опитал да го прогони. След като срещнал отпор пуснал в действие юмруците.

За тези странни събития разказаха съседи на жертвата и допълниха, че двамата се карали доста често. По тяхното мнение, животът на Петя съвсем не бил добър. Описват Балев като 150-килограмов атлет, който живее от лов и препариране на убити животни.

В момента правят аутопсия

Експертите от „Съдебна медицина” и в момента продължават работа по установяване причината за смъртта. Досега е ясно, че раната е единична и по всяка вероятност Петя е убита с един – единствен удар.

Разминават се мненията на съседите за дъщерята на почерненото семейство. Според едни детето страда от анорексия, но според други няма нищо такова. Описват 15- годишната девойка като красиво и стройно дете, което редовно спортува и живее добре.

източник: skandalno.net

Leave a Comment