Цветелина Янева доскоро се славеше като една от най-нежните и елегантни изпълнителки в бранша. Певицата често беше показвана като еталон за стройна фигура и нежно излъчване. Само че доскоро. На снощната церемония по случай 12-я рожден ден на телевизия Планета половинката на Делян Пеевски буквално втрещи феновете с външния си вид.

Красивата Цвети се появи с прилепнала черна кожена пола с огромна цепка. Под която се виждаха огромните й бедра. Дори и високите токчета не успяха да замаскират силно наедрялото тяло на певицата, която обаче демонстрира завидно самочувствие, въпреки, че на няколко пъти аха да спраска впития си тоалет. „Направо не прилича на себе си! Как може да се занемари така?“, изумени са феновете.

Разбира се, веднага се появиха и спекулации, че обичаната изпълнителка е бременна и на това се дължи силно налятото й тяло. Тези слухове обаче моментално бяха отхвърлени, най-малкото заради факта, че тясната поличка щеше да разкрие наличието на бременно коремче, ако Цвети действително очакваше наследник. „Просто е попрекалила със сладкото.“, коментират форумци любимката си. „Ама е по-добре да се вземе в ръце преди съвсем да се отърве с килограмите“, съветват те.

източник: kliuki.net

Leave a Comment