След като всички снощи станахме свидетели на страстната целувка между македонката Цеце и брадъра Борислав, днес всички са разочаровани. Уж двамата имаха истински симпатии един към друг, а сега Боби провали целия този красив любовен романс, пише кliuki.net.

По време на снощния лайф цяла България бе възхитена след прочувствената целувка между македонската красавица Цеце и мачото Борислав. За съжаление обаче всичко се оказа лъжлив театър, а Боби разкри, че е целунал Цеце само и единствено заради мисията. Това обаче предизвика истински фурор в интернет пространството, а зрителите на риалитито наддадоха мощен вой, след като научиха шокиращите факти.

От доста време насам силното привличане между с*ксапилната красавица Цеце и Боби не е тайна за никого. Македонското девойче не спира да се натиска на Борислав и да търси мъжкото му внимание. Както винаги обаче Големият Брат и за миг не подцени интригата, която се заплете между тях, и ето че снощи ги накара да се прегърнат и целунат.

И така, всички бяхме очаровани от красивата любовна атмосфера, която създадоха Боби и Цеце с горещата си целувка. Но истината се оказа съвсем друга, след като днес брадърът Борислав заяви пред всички, че си има сериозна приятелка извън Къщата. Сърцето на Боби вече е заето, а Цеце изобщо не му е била тръпка в Къщата….

Македонската изкусителка остана като трясната от думите на Боби, а зрителите гледаха със зяпнали уста случващото се. Никой не очакваше такова нещо, но ето че всички са потресени…

източник: kliuki.bg

Leave a Comment