Пенка напусна „Биг Брадър“. Ромската перла напусна шоуто броени часове след като приятелят й Джийсън си тръгна. Кариби не издържа да дели един покрив със звездите в Къщата и излезе от шоуто, оставяйки Златките да триумфират.

Принудителното изгонване на Джийсън Брад Люис от „Биг Брадър“ накара и Пенка да си тръгне. Ромското девойче очевидно не понесе съжителството с ВИП-овете и предпочете да излезе от шоуто.

Доброволното й напускане обаче може да й коства много, тъй като Пенка ще остане без хонорар от шоуто. А е много вероятно и да плати солена глоба, тъй като е нарушила условията по договора си, пишат от kliuki.net.

Още в „Мис България“ стана ясно, че участниците дължат солени глоби, ако напуснат доброволно шоуто. Тогава Пенка издържа, но този път реши да си тръгне от шоуто. Зрителите са на мнение, че без Джийсън и Пенка предаването просто не си струва да се гледа. И съжаляват за напускането на двамата.

Съквартирантите вече разкриха, че и ромската перла е излязла от шоуто, а причините са, че не е пожелала да остане по-дълго. След като Джийсън бе изгонен, а Пенка остана без съмишленик в лудориите не е изненадващо, че излезе.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment