Феновете на Анелия и на чалгата като цяло останаха изумени от факта, че малката Ивон върви по стъпките на кака си Симона Загорова.

Малката госпожица разполага с най-скъпото и най-доброто, но засега вместо като дама предпочита да се държи като дете-звезда. Съвсем по маниера на дъщерята на Глория се снима предизвикателно (е, има още накъде, но е въпрос на време), с типичните за Фейсбук пози и като нищо след време ще тропне с крак, че иска в музикалното училище, вместо поредното частно училище за богоизбрани.

Глория и Анелия демонстрират взаимно уважение, но далеч не са толкова близки. Въпреки това децата им си приличат така сякаш са израснали в един дом.

Феновете си обясняват приликата им с професията и средата на майките. Фолк – дивите гледат фирмената музикална телевизия, за да следят конкуренцията. Позират пред едни и същи фотографи. Интересуват се от актуални модни тенденции в музиката, грима и облеклата. Животът им е подчинен на кариерата, а това естествено се предава на децата.

Симона и Ивон просто не познават друг начин на живот и маниер за поведение, освен тези, които им предоставят майките. Нормално е дъщерята на Анелия да прилична на дете на фолк-дива. Остава само като стане тийнейджърка да се промени тотално. Преди една-две години Симона спря дъха на всички като от сладка дунда се превърна в изящна красавица!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment