Никол Божинова расте досущ като мама и вече си показа чепатия характер, издаде я Николета в нета!

Плейметката сподели, че детето й няма на кого друг да прилича и ще е опасна жена. Фотото, което е запечатало забележития момент, определено разказва повече, отколкото е нужно, видя Kliuki.net.

Никол Божинова е отворила бясно уста, в агресивна поза към друго момиченце и кой знае какво му нарежда… „Властна ще е, да, тя и Николета не пада по-долу, държи здраво Валери!”, обсъдиха набързо с усмивка семейството в мрежата. Малката сладурана обаче е толкова симпатична, че даже бойна се харесва на околните. Те веднага заляха страницата във Фейсбук, за да сипят похвали за Никол, която вече се променя с всеки изминал ден.

Чаровницата е глезена като принцеса и редовно трогва потребителите. Всички са на мнение, че от сега си личи колко красива ще е Никол Божинова. Едни я оприличават на Николета, други на Валери, но е факт, че дъщеричката им е непрекъснато усмихната и много атрактивна. А като порасне сигурно ще задмине известната си родителка по прелестно излъчване, убедени са феновете на футболната съпруга.

източник: kliuki.net

Leave a Comment