Ива Софиянска, която съвсем скоро ще мине под венчило, чака бебе, пише „Всеки ден“.

Приятелки на Ива издават пред изданието, че тя е бременна в трети месец от наследника на Васил Божков – Антон. Именно заради предстоящото бебе Ива и Тони Божков взели решение да се оженят, пише lifestyle.bg.

Сватбата е насрочена за средата на юни, а тържеството по всяка вероятност ще се проведе в столичен хотел, в тесен приятелски кръг.

Близки до младоженците споделят, че след венчавката Ива и Антон заминават на меден месец в Сен Тропе. Васил Божков е наел за целия летен сезон луксозно имение на френската Ривиера, за което е платил близо 80 000 евро.

Ива ще роди детето си в столичната клиника „Свети Лазар“. Бъдещата майка и възлюбеният й Антон твърдят пред приятелите си, че не искат да знаят предварително пола на бебето, за да бъде изненада и за самите тях. Отсега е ясно, че ако детето е от мъжки пол, ще носи името на дядо си – Васил Божков.

Ива и Антон се залюбиха преди 4 години в Лондон и оттогава са неразделни. Младите прекарват по-голяма част от времето си в английската столица. В началото на годината наследникът на най-богатия българин се сгоди за щерката на Софиянски, подарявайки й пръстен с диамант за 15 000 евро.

източник: hotnews.bg

Leave a Comment