Снощните елиминации в “Денсинг старс” бяха повече от любопитни. За пръв път застрашени от напускане на шоуто бяха сочените за фаворити Наско и Стелла. И макар попадането им в зоната на застрашените да изненада журито, то зрителите на формата бяха повече от категорични, че мястото им е именно там. И то не заради танцовите им умения, които безспорно са на световно ниво и при двамата.

“Американката”, както хората започнаха подигравателно да наричат Стелла, сама се постави в ситуация да бъде на елиминации. От самото начало на шоуто тя не спира да изтъква как “ги правим нещата ние в Америка”. “Ние в Америка така работим”, “При нас в Америка хората са други” и т.н. – постоянното изтъкване на Стелла колко по-добре е в Америка подразни зрителите. “Ами ходи си в Америка и спри да ни занимаваш”, категорични са феновете.

Постоянното толериране на каскадьорката от страна на Илиана Раева също докара доста негативи за Стелла. Капката, която преля чашата на зрителското недоволство, бяха откровено грубите и неблагодарни думи, които Ангелова отправи по адрес на Райна. “Аз нейния танц мога да го изиграя със затворени очи”, пренебрежително изсъска звездата. И окончателно настрои огромна част от зрителите срещу себе си.

“Не я срам, вместо да покаже малко благодарност към Райна, че я замести, тя я напада”, възмутени са феновете. И са категорични, че спират да подкрепят двойката Стелла-Наско. Това си пролича още снощи. Двамата се измъкнаха на косъм от отпадане, след като Елен и Калоян безапелационно ги победиха в гласуването на зрителите, а след тях се наредиха и Петко и Яна. А прехвалената Стелла са оказа втората звезда с най-ниска подкрепа след Румен Луканов.

източник: kliuki.net

Leave a Comment