Оспорваната надпревара във фолка започна. Фолк певицата Цветелина Янева също се прицели в престижната статуетка „Певица на годината“. Въпреки че през 2012 година изпълнителката имаше сравнително малко нови проекти, последния й концерт предизвика фурор в музикалните среди.

Изпълненията на певицата бяха толкова високо оценени, че музикални критици в един глас заявиха, че Янева напълно заслужава приза „Певица на годината“. След като бе взето решение изпълнител на годината да бъде само един, фолк звездата започна активна агитация за избора си във Фейсбук.

Въпреки общото мнение, че тази година призовата статуетка ще отиде при Анелия, не са малко тези, които смятат, че и Цвети Янева заслужава приза. Още повече, че за разлика от повечето си колежки фолк дивата наистина се опитва да прави сериозна музика, а не кръчмарски песни.

По тази причина дори анти феновете на чалгата посрещнаха благосклонно концерта на Цветелина Янева. А колежките й твърдят, че музикалната звезда е показала на всички, че именно от такива таланти има нужда поп фолка. В последно време нивото на гилдията падна изключително ниско, но блондинката показа, че там все още има и наистина отдадени на музиката изпълнители, а не само фигуранти. Дали обаче талантът й ще бъде достатъчен, за да получи приза, тепърва ще видим.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment