Интернет залози дават необятни възможности, на всеки решил да се захване с тях. Именно поради тази причина ако сте сред „новобранците в бранша” на този вид забавление е нормално да сте леко объркани и притеснени от всички нови термини, които чувате. Най-съществената част от залозите в онлайн пространството е коефициентът. И точно той е най-странен и объркващ за всеки новак в сферата.

Може да потърсите коефициенти от различни сайтове, като BGBets,  но едни от най-точните и високи коефициенти ще намерите на онлайн платформата на Спортингбет. На пръв поглед това са само числа, но всъщност са много повече от това. Посредством коефициентите на Sportingbet Вашият печеливш ход е сигурен, стига да знаете какво значат те!

Изберете събитието, което Ви вълнува от сайта на Спортингбет линк и вижте внимателно числата под него – те показват каква е възможността за един или друг изход на срещата. В България, масово се предлагат така наречените „европейски коефициенти” и Sportingbet залага именно тях. Те са по-лесни за разчитане от британските и американските и не затормозяват играчите. Освен вероятността за даде изход от едно събитие, коефициентите на Спортингбет линк Ви показват и още нещо от изключителна важност – каква печалба ще получите, играейки чрез Sportingbet.

Да изчислите това е изключително лесно – просто умножете депозираната от Вас сума по стойността на избрания от Вас коефициент. Извадете от получената стойност първоначалният Ви депозит и готово! Например, залагате 10 лева, че Левски ще победи Берое, по време на предстоящ мач. Коефициентът за победа на Левски е 3,5. И в действителност, Левски печели и Вие също – 10х3,5=35, 35-10=25.

Със Спортингбет не само Вашият любим отбор, но и Вие ще печелите!

Leave a Comment