Скъсаха Николета Лозанова от подигравки! Плеймейтката изби рибата с опитите си да бъде професионален водещ в „Къртицата“, макар никога досега да не се е изявявала като такава.

Странното й поведение пред камерите кара колегите й всеки път да се заливат от смях и да я имитират зад гърба й, научи HotArena.net.

Това, което най-много разсмива екипа, са не гафовете й и постоянните лапсуси, а мимиките и жестовете й. „Вместо да си мести очите, докато чете на аутокюто, Николета си мести главата и се получава много смешна картинка“, кискат се колеги.

„Постоянно прави грешки, докато чете, клати се неадекватно пред камерата, чуди се къде да си сложи ръцете, уж за да изглежда по-умна – пълен цирк!”, разказаха хора от екипа на „Къртицата”. Разбира се, те не си позволяват да правят подобни коментари пред нея, държат се любезно и приветливо. Но обърне ли си гърба – се започват подигравките.

Не ме мразете само защото съм красива

Все пак Лозанова не е толкова наивна. Тя усеща, че от екипа на „Къртицата“ не са й първи фенове, но има съвсем друго обяснение за отношението им. „Подиграват ми се, защото съм красива и ми завиждат“, подсмихвала се пред приятелки Николета.

Всъщност именно това нейно самочувствие най-много дразнело екипа. Жената на Валери Божинов била толкова суетна, че изпитвала панически страх от спонтанни снимки.

Николета иска да има контрол над всеки свой фотос, който може да излезе в публичното пространство. Затова, види ли човек с обектив край себе си, започва да се крие. Веднъж била толкова стресирана да не би някой случайно да я щракне, че се наложило да я крие лично рапърът Ванко1, който по случайност в момента бил с нея, писа „Всеки ден“.

Всичко трябвало да бъде предварително нагласено и в интервютата, които дава, разказват запознати. Винаги НиЛо искала въпросите в аванс и ги препращала на пиарката й, която да отговори на всеки един от тях. Най-комично обаче се получавало, ако интервюиращият реши да импровизира с някой необявен въпрос. Николета се изчервявала, почвала да заеква и най-често се измъквала със: „За това ще говорим следващия път“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment