Името на Юлия Юревич е замесено в напълно измислен скандал, това се посочва в съобщение до медиите и отворено писмо на самата Юлия Юревич. Докато носителката на Мис България е в Козлодуй с родителите си, излиза информацията, че тя е арестувана за притежание на голямо количество наркотици в Гърция.

В южната ни съседка наистина е арестувана българка, но защо и как това трябва да е свързано с носителката на най-престижната титла за красота, не става ясно.

От редакцията на гръцкия вестник „Катимерини“, „цитиран“ от част от българските медии, абсолютно опровергават твърденията, че в статията за ареста са споменавали, че става дума за Юлия Юревич. Тя е една от носителките на титлата Мис България с най-безупречен морал и един от най-предпочитаните модели за ревюта и фотосесии на българските топ дизайнери. Щетите, които подобно – меко казано – „недоразумение“ нанася напълно несправедливо върху името й, не могат да бъдат измерени, се посочва в съобщението, цитирано от БГНЕС.

Ето какво още се казва в отвореното писмо на Юлия Юревич:

„Здравейте всички, с които неведнъж през годините сме имали изключително плодотворно и добро сътрудничество. Искам да изразя своето безкрайно недоумение и възмущение от новината, тиражирана по-рано днес, че съм забъркана в скандала с арестуваната за притежание на наркотици българка в Гърция. С много от вас се познаваме през годините и всички сте наясно, че нито моралът ми, нито семейното ми възпитание ми позволяват да имам каквото и да е общо с подобни неща. Информацията, че съм арестувана в Гърция научих, докато бях в Козлодуй при родителите си. Давате си сметка, че „недоразумение“ от този порядък нанася на името ми щети, които са на практика неизмерими. Искам да се обърна към всички вас с молба фалшивата информация да бъде опровергана. Вероятно е неизбежно да се търси сензация, но не трябва никога да се забравя, че зад имената стоят реални хора и съдби, на които може да бъде навредено с непроверена или лъжлива информация“.

източник: pik.bg

Leave a Comment